Луганський національний университет імені Тараса Шевченка

ЛНУ привітав ветеранів

ЛНУ привітав ветеранів

Колектив ЛНУ привітав ветеранів війни із Днем пам’яті та примирення і 72-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Трагічні події Другої світової війни стали болючим спогадом у серцях мільйонів людей, постійно нагадуючи про наслідки кривавої катастрофи ‒ зламані долі та незліченну кількість загиблих.

Пам’ятаючи про роль ветеранів війни, які власними зусиллями відновили зруйновану інфраструктуру, студенти та викладачі Луганського національного університету імені Тараса Шевченка постійно надають їм підтримку. Волонтери університету допомагають дванадцятьом свідкам трагічних подій  у веденні господарства та облаштуванні побуту, закуповують необхідні ліки і продукти.

Напередодні річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, викладачі і студенти Луганського національного університету імені Тараса Шевченка за підтримки первинної профспілкової організації відвідали ветеранів війни та подарували їм продуктові набори. Також волонтери вручили листівки з привітанням від ректора ЛНУ імені Тараса Шевченка С.В. Савченка.

Ветерани війни гостинно вітали студентів, висловлювали вдячність за допомогу та підтримку, а також згадували минулі часи та розповідали молоді про військові події. Ветерани-педагоги побажали миру і злагоди студентському братству та процвітання університету.

Пам’ять про подвиг українського народу у роки Другої світової війни та нинішня боротьба за суверенітет і територіальну цілісність Батьківщини сьогодні як ніколи об’єднали нашу країну. Ця пам’ять була, є і завжди залишатиметься священною для кожного з нас, адже підтримка переможців та вшанування їх подвигу є святим обов’язком сучасного покоління.

news_may_2017_04_2_2 news_may_2017_04_2_4 (1) news_may_2017_04_2_5