Луганський національний университет імені Тараса Шевченка

Захід приурочений до Міжнародного дня спорту

Захід приурочений до Міжнародного дня спорту

Навчально-науковий інститут охорони здоров’я і спорту Луганського національного університету імені Тараса Шевченка провів спортивно-масовий захід з метою національно-патріотичного виховання молоді, забезпечення підтримки та розвитку фізичного і морального здоров’я, комплексного підходу до формування фізичних якостей особистості. Багато студентів взяли участь у програмі естафети, виявили велике зацікавлення та ентузіазм у спільному змаганні. Їхня активна участь сприяла формуванню дружніх стосунків, командного духу, а також виховувала в них важливі цінності національної гідності та патріотизму.
З вітальним словом до учасників заходу звернулись ректор університету — Олена КАРАМАН, голова вченої ради — Віталій КУРИЛО та голова ППО — Володимир МОРОЗ, директор гімназії Василя Барк — Наталя РЕДЬКІНА

Під час естафети студенти продемонстрували не лише свої спортивні здібності та фізичну підготовку, але й здатність до співпраці, комунікації та взаємодопомоги. Цей захід сприяв формуванню в них ключових навичок колективної роботи, стратегічного мислення та ефективного управління часом.
Переможці по закінченню заходу були нагороджені подарунками!