Луганський національний университет імені Тараса Шевченка

Моя родина у вишиванці 2021

Моя родина у вишиванці 2021

В університеті підведено підсумки традиційного фотоконкурсу ,,Моя родина у вишиванці 2021ˮ.

Національна єдність розпочинається з маленьких українських родин, які свято бережуть споконвічні народні традиції та передають їх своїм нащадкам. Однією з національних святинь є вишиванка, яка є не тільки традиційним українським одягом, а й оберегом, символом благополуччя і любові в сім’ї.

Традиційно в нашому університеті був проведений конкурс фотографій ,,Моя родина у вишиванці 2021ˮ з метою розвитку та популяризації  української культури та стимулювання творчої, пізнавальної і соціальної активності громадян.

До складу Оргкомітету були включені: проректор з науково-педагогічної роботи Олександр Меняйленко (голова фотоконкурсу), голова первинної профспілкової організації Володимир Мороз, інженер-програміст відділу навчальних лабораторій і комп’ютерних класів Ангеліна Чепель, завідувач відділу комп’ютерної поліграфії Галина Коміренко та провідний фахівець відділу маркетингу Галина Богучарська.

За результатами конкурсу І місце посіла родина Анни Себко, викладача вищої категорії Рубіжанського політехнічного коледжу імені О.Є. Порай-Кошиці. ІІ місце за роботою під назвою ,,Залишимо наші почуття у візерунках вишиванкиˮ. ІІІ місце виборола випускниця кафедри товарознавства, торговельного підприємництва та експертизи товарів – Галина Сєногонова.

У номінації ,,Сімейні традиціїˮ кращою обрана фотографія викладачки ВП ,,Брянківський коледж ЛНУ імені Тараса Шевченкаˮ Ольги Віщенко. У номінації ,,Українська красаˮ перемогла Наталія Кравченко, студентка 3 курсу. Донечка Катерини Добродій виборола перемогу в номінації ,,Майбутнє Україниˮ. У номінації ,,Сучасний колективˮ кращою стала фотографія Олександра Лазурка з Рубіжанський політехнічний коледж імені О.Є. Порай-Кошиці.

За активну участь будуть нагороджені Комунальний заклад ,,Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) ,,Журавушкаˮ Білолуцької селищної радиˮ та студентки спеціальності ПО-1 (9) Коледжу Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

Неможливо не відзначити й найкращі родинні фото. Поділилися своїми сімейними світлинами випускниця нашого університету (2005 рік) Оксана Дика, Юлія Колеснікова разом з Оленою Черніковою з Щастинського відділення ВП ,,РЦПО ЛНУ імені Тараса Шевченкаˮ, студентки 1 курсу ВП ,,Кадіївський педагогічний коледж ЛНУ імені Тараса Шевченкаˮ Анастасія Штаній та Христина Єгорова, студентка 3 курсу НН ІТОТТ Наталія Зуєнко, а також Алла Латківська.

Кращі роботи відзначені призами, які надала первинна профспілкова організація університету.

Вітаємо переможців! Дякуємо всім учасникам конкурсу за активну участь. Чекаємо на нові патріотичні фотографії в наступному році!

Вікторія Калініна,

прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка