Луганський національний университет імені Тараса Шевченка

«Ліга сміху»

«Ліга сміху»

Стартував фестиваль гумору «Ліга сміху».

6 березня за підтримки первинної профспілкової організації у Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся фестиваль «Ліги Сміху», з якого і розпочався відбір команд у перший сезон Луганської Ліги Сміху в ЛНУ.

За словами голови первинної профспілкової організації Володимира Мороза ця гра стала початком відродження Ліги, яка у Луганську мала назву «Луганська студентська Ліга сміху КВК», а тепер Луганська Ліга Сміху в ЛНУ.

На сцені зібрались як новачки, так і досвідчені команди, та їх об’єднувала одна мета, одне гасло «Мінімум посмішок – максимум сміху».

Після довгих тижнів напруженої підготовки молодь вийшла на сцену. Усі учасники доклали значних зусиль, щоб виявити у своєму виступі творчість, креативність та вразити компетентне журі. Учасники гри  представляли один основний конкурс. Студенти жартували про життя молоді, про студентські пригоди, про місцевий колорит та сучасні проблеми суспільного життя.

Жарти, акторську вправність та імпровізацію колективів оцінювало неупереджене журі, у складі якого Леонід Ваховський, Олександр Савченко, Дмитро Ужченко, Світлана Безбородих, Володимир Мороз. Надалі кожен з них став граючим тренером для команди. Так, команди ФУФСК «Площа Гоголя 1» та КЛНУ «Три с половиной гнома» обрав Олександр Савченко, команди ІПП «Тарасові діти» та СГПК «Кекси вже не ті» – Дмитро Ужченко, команди  ІІМВСПН «А шо? Why not?» та ІЕБ «Бабушкин сервант» – Володимир Мороз, команду ФПН «5 этаж, выше только звезды» – Світлана Безбородих, команди ІФВС «8 кадров» та ІТОТТ «Хулиганы и принцеска» – Леоныд Ваховський.

Даруючи зі сцени радість глядачам, жартівники навзаєм отримували величезний заряд життєвої енергії, позитиву, бадьорості, бажання жити і творити.

А перший етап сезону розпочнеться вже цієї весни.

Олена Смитаніна,
прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка