Луганський національний университет імені Тараса Шевченка

День здоров’я 2018

День здоров’я 2018

У структурних підрозділах університету відбулося щорічне свято – День здоров’я.

В осінні теплі дні для університетської родини уже стало традицією виходити на природу, знайомитися з першокурсниками, брати участь у змаганнях й конкурсах, смакувати польову кашу та набиратися сил, здоров’я і натхнення на весь навчальний рік.

Нещодавно на факультеті української філології та соціальних комунікацій, у навчально-наукових інститутах економіки та бізнесу і торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму відбувся День здоров’я.

Це традиційний захід, метою якого є залучення першокурсників до соціально-культурного життя підрозділів, що у свою чергу дає можливість студентам увійти до дружної родини «шевченківців». Бо ніщо так не зближує колектив, як невимушене спілкування біля вогнища на природі.

На свято завітали ректор ЛНУ Сергій Савченко, проректори з науково-педагогічної роботи Олександр Бабічев та Олександр Меняйленко та голова первинної профспілкової організації Володимир Мороз.

У рамках заходу були організовані спортивні змагання та своєрідне стенд-ап шоу. Студенти поділилася на команди. Кожна мала обрати свою назву, пов’язану з національними символами та презентувати себе й улюблену страву української кухні. Другий тур – традиційний конкурс кулішів серед структурних підрозділів. На жаль, журі не змогло обрати переможця. У таких випадках кажуть: перемогла дружба!

Кульмінацією свята стало вручення грамот, подяк і солодких подарунків. Додому студенти повертались у гарному настрої та справжніми друзями, а наступного дня вже запитували викладачів, коли  проводитимуться ще такі яскраві заходи.

 Марина Чумакова, прес-центр

ЛНУ імені Тараса Шевченка