Луганський національний университет імені Тараса Шевченка

Зустріч з Університетом Бата, Великобританія

Зустріч з Університетом Бата, Великобританія

За сприяння міжнародних офісів ЛНУ імені Тараса Шевченка, Україна, та Університету Бата, Великобританія, 26 червня пройшла kick-off (установча) зустріч керівного складу студентських об’єднань (профспілок) двох закладів.
Взаємодія студентських об’єднань є одним з вагомих пунктів реалізації стратегічного співробітництва з Університетом Бата, окресленого у рамковій угоді 2022 року. Це партнерство здійснюється в рамках проєкту «Twinning» за сприяння Cormack Consultancy Group та Асоціації університетів Великобританії, метою якого є підтримка українських ЗВО через партнерства з британськими та іншими закладами.
На зустрічі були присутні представники міжнародних відділів та студентських об’єднань обох університетів. Обговорювалися принципи діяльності студентських об’єднань, їх взаємодія зі студентами, адміністрацією та громадами. Розглядалися питання підтримки студентів у навчанні, працевлаштуванні, проживанні, волонтерстві та дозвіллі.
Наприкінці окреслено перспективи співпраці на другу половину 2024 року, включаючи тренінги, круглі столи та відвідування українськими студентами лекцій британських викладачів.
Дякуємо учасникам за бажання співпрацювати задля підтримки нашого університету у часи боротьби та відстоювання своєї інституційної ідентичності.