Луганський національний университет імені Тараса Шевченка

Подарукок від військових з Лиманського напрямку

Подарукок від військових з Лиманського напрямку

Зараз триває важкий час для України, який вимагає великих зусиль і підтримки від різних сфер суспільства. Волонтери грають дуже важливу роль у підтримці цивільних громадян та ЗСУ.
Волонтери — це віддані люди, які добровільно віддають свій час і зусилля для підтримки і допомоги іншим. Їхня робота і внесок в суспільство є надзвичайно важливими, і вони заслуговують на подяку та визнання за свою небайдужість і доброчинну діяльність.
В Луганському національному університеті теж є свій волонтерський загін «Сова», який підтримує ЗСУ. Наші волонтери плетуть сітки, збирають теплі речі, відсилають каву на фронт, щоб наші воїни відчули тепло та вдячність за свій неоціненний вклад для України.
Волонтерський загін «Сова» товаришує з волонтерським штаб «Мереживо захисту». Ми об’єднані однією метою — допомога фронту та ЗСУ.
Студенти, викладачі та співробітники Луганського національного університету імені Тараса Шевченка зібрали кошти та придбали на благодійній виставці тубус від снаряду 152(5)калібру, переданий воїнами, що захищають Україну на Лиманському напрямку. Роботу виконав художник Володимир Мірошниченко член НСХУ.
Цей чудовий сувенір буде прикрашати музей ЛНУ імені Тараса Шевченка.