Луганський національний университет імені Тараса Шевченка

Культурний відпочинок

Культурний відпочинок

22 лютого співробітники ЛНУ імені Тараса Шевченка відвідали Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр.

Театр – це місце, де можна відволіктись від буденної метушні. Кожен глядач має змогу насолодитися атмосферою, поринути у вир емоцій і почуттів та пережити разом з акторами їх ситуацію.

Співробітники ЛНУ імені Тараса Шевченка за ініціативою первинної профспілкової організації відвідали Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр і подивилися комедію-блюз ,,Останній герой суїцидуˮ за п’єсою Неди Нежданої в постановці заслуженого діяча мистецтв України Володимира Московченка.

Події розвиваються на даху висотного будинку, місці, де відбуваються доленосні події. Жінка, яка була зраджена й покинута, збиралася вчинити самогубство. Раптом їй на перешкоді став незнайомець. Саме їх знайомство й стало калейдоскопом несподіваних дій…

Глядачі стали свідками розгортання чудового сценарію для захоплюючого шоу. До останньої секунди ніхто не міг визначитися, який же шлях виберуть головні герої – вчинити самогубство чи продовжити жити для реалізації власних мрій. Фраза ,,Ми не розуміємо власної доліˮ – змусила замислитися не одну людину.

Актори грали неперевершено, переконуючи кожного з нас, що ми вміємо літати.

Вікторія Калініна,

прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка