Луганський національний университет імені Тараса Шевченка

День Святого Миколая

День Святого Миколая

Сьогодні в ЛНУ імені Тараса Шевченка відсвяткували День Святого Миколая.

Свято Миколая – це надзвичайне свято, коли усі дітлахи чекають під подушкою солодкі подарунки, а дорослі – вірять в чудо та здійснення їх заповітних мрій.

Традиційно, співробітники Благодійного фонду ,,Милосердя Луганськˮ за підтримки Catitas Österrich,в рамках проекту ,,Допомога сімʼямˮ, разом зі студентською соціальною службою ДЗ ,,Луганський національний університет імені Тараса Шевченкаˮ створили неймовірну казкову виставу ,,Святий Миколайˮ. Дітлахи змогли проникнути в чарівну атмосферу свята, взяли активну участь в конкурсах та отримували солодкі подарунки.

Святий Миколай завітав й до дітей викладачів та співробітників університету. В актовій залі розвернулася справжня містерія на мультфільм ,,Крижане серцеˮ, яка подарувала дітям купу емоцій. Актори так реалістично вжилися в свої ролі, що дітки навіть й не помітили, як вже насолоджувалися теплими обіймами з Олафом, розтопили крижане серце Ельзи та кружляли в хороводі зі Святим Миколаєм. Разом вони запалили вогники на ялинці та кружляли  казковому хороводі.  Веселі пісні й танці підбурювали малят до участі в іграх. В кінці, дітки отримали подарунки від Святого Миколая, які були представлені Первинною профспілковою організацією.

Вітаємо усіх зі святом й бажаємо веселих новорічних свят!

Вікторія Калініна,

прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка