Луганський національний университет імені Тараса Шевченка

Дитяче свято до Дня Святого Миколая

Дитяче свято до Дня Святого Миколая

В університеті провели дитяче свято до Дня святого Миколая.

Святковий настрій і передчуття чогось неймовірного витають у повітрі. Мерехтять вогники і блискітки прикрашених вітрин магазинів, чується хрускіт пухнастого снігу, повітря пахне морозцем, ялинкою та мандаринами. Так, розпочинаються зимові свята!

Сьогодні, 19 грудня 2021 року, всі українці відзначають світле, добре, багатолюдне й веселе свято Дня святого Миколая, яке є найпершим із різдвяних та новорічних свят. Здавна Святого Миколая вони вважають своїм покровителем, вихователем та заступником дітей і юнацтва. У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку або в чарівний чобіток, адже так приємно знайти в ньому подарунки. Святий Миколай прославився своєю добротою і готовністю допомогти кожному, хто потребує. Наймолодшим він приносить подарунки, а дорослих спонукає до милосердя, співчуття та доброти.

Творчий колектив Центру культури та дозвілля спільно з Первинною профспілковою організацією Луганського національного університету імені Тараса Шевченка не могли залишитися осторонь, тому організували справжнє новорічне свято для діток викладачів та співробітників університету. Актори так реалістично вжилися в свої ролі, що дітки навіть й не помітили, як вже насолоджувалися теплими обіймами з Ангелом, Машею та Ведмідем та кружляли в хороводі зі Святим Миколаєм. Купа різних ігор, конкурсів надавали святу магічності, казковості, кожна дитина раділа та посміхалась. Наприкінці, дітки демонстрували Святому Миколаю свої таланти, за що отримали смачні подарунки.

У День святого Миколая від душі бажаємо вам світлого щастя і доброї дороги до успіху, здійснення заповітних бажань і щирих сподівань, неймовірного везіння в житті і вірного кохання, відмінного здоров’я і домашнього затишку. Зі святом!

З інформацією прес-центру ЛНУ імені Тараса Шевченка