Луганський національний университет імені Тараса Шевченка

Алло, ми шукаємо таланти!

Алло, ми шукаємо таланти!

У НН ІІМВСПН провели конкурс ,,Алло, ми шукаємо таланти!ˮ.

Уперше за весь час карантинних обмежень у ЛНУ імені Тараса Шевченка провели великий концерт. Однією з найбільш яскравих традицій ,,істфакуˮ є проведення конкурсу-концерту ,,Алло, ми шукаємо талантиˮ. У межах заходу першокурсники демонструють свої артистичні здібності. Після тривалої й напруженої підготовки студенти показали глядачам свої концертні номери та подарували присутнім дружню атмосферу святковості та єдності.

У складі комісії були Леонід Ваховський, директор НН ІІМВСПН Антон Бадер, заступник директора з навчальної діяльності Юлія Нужна, заступник директора к соціально-гуманітарної роботи Ігор Журба та голова первинної профспілкової організації Володимир Мороз.

Свої таланти радо демонстрували здобувачі освіти 1 курсу спеціальностей Середня освіта ,,Історія та Правознавствоˮ, ,,Історія та археологіяˮ; ,,Політологіяˮ й ,,Соціологіяˮ; ,,Міжнародні відносиниˮ та ,,Соціальна роботаˮ. Вони креативно віднеслися до поставлених задач і вміло танцювали, співали, демонстрували відеоролики та грали в сценках.

Підвести підсумки було дуже важко, аде кожен номер був наповнений емоційністю, позитивом та жагою до перемоги. За результатами І місце посіла збірна команда спеціальності ,,Політологіяˮ й ,,Соціологіяˮ, ІІ місце за збірною командою спеціальностей ,,Міжнародні відносиниˮ та ,,Соціальна роботаˮ, ІІІ місце – ,,Політологіяˮ й ,,Соціологіяˮ.

Вітаємо переможців і бажаємо першокурсникам стрімкого прагнення до знань, вдалого навчання та отримання задоволення від студентського життя.

За інформацією прес-центру ЛНУ імені Тараса Шевченка