Луганський національний университет імені Тараса Шевченка

З Днем Памяті та Великої Перемоги!

 Щиро вітаю ветеранів Великої Вітчизняної війни, викладачів, співробітників та студентів ЛНУ імені Тараса Шевченка зі світлим і радісним святом, 74-річницею Перемоги над нацизмом!

Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім’я перемоги над фашизмом – істинний приклад патріотизму для нащадків. Дорогі ветерани, дозвольте низько вклонитися Вам та привітати із знаменним святом. Нехай міцнішає з роками Ваше здоров’я та завжди будуть поруч святковий настрій, добробут і родинна злагода.

Ми завжди пам’ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей. Схилімо ж голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя за світле майбутнє відійшовши у вічність.

У день річниці славної Перемоги бажаю усім міцного здоров’я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє вашого міста і рідної нашої України! Мирного неба Вам та Вашим родинам! Зі святом!

 

З повагою, Голова ППО ЛНУ імені Тараса Шевченка                В.П. Мороз

48121