Луганський національний университет імені Тараса Шевченка

Святковий концерт

Святковий концерт

В університеті відбувся святковий концерт, присвячений 97-й річниці Дня заснування університету.

Сьогодні святковий настрій наповнював серця всіх шевченківців. Студентське братство, викладачі та співробітники одного з найстаріших закладів вищої освіти східноукраїнського регіону урочисто відзначили 97 –й день народження рідної Альма-Матер.

Захід розпочався з пісні «Родина», яку виконав Владислав Тєтєрєв. «Нас багато, й ми такі різні. Але є найголовніше, що об’єднує нас ‒ це любов до своєї Батьківщини – України, рідного краю, до університетської родини», – наголосили ведучі концерту.

Справжньою окрасою свята стали виступи Надії Протасової, Михайла Третяка, Дар’ї Штомпель, Олександра Михайлова, Оксани Верховод, Валерії Каленіченко та Мар’яни Бондарь. Краса та мелодійність пісенних композицій поєднались із неймовірним виконанням і співочим талантом артистів.

Своєю майстерністю вражали й хореографічні колективи університету. Вони долучилися до привітань та своїми запальними танцювальними композиціями вражали навіть найвибагливіших глядачів.

У святковий день викладачі і студенти університету згадали і про великого кобзаря, ім’я якого носить наша рідна Альма-матер. «Образ Тараса Шевченка завжди з нами. Його незагасна любов запалила наші серця, відкрила їх до кохання», ‒ акцентували ведучі.

Наприкінці концерту учасники виконали пісню «Оберіг», яка стала символом єдності і незламного духу шевченківців.

Свято завершилося, але приємні спогади ще надовго залишаться в пам’яті глядачів.

Олег Черниш, прес-центр
ЛНУ імені Тараса Шевченка