Луганський національний университет імені Тараса Шевченка

Фотоконкурс «Шевченківська пара»

Фотоконкурс «Шевченківська пара»

У ЛНУ імені Тараса Шевченка відбувся фотоконкурс «Шевченківська пара».

Напередодні Дня святого Валентина студентська соціальна служба спільно з Центром інформаційних технологій організувала фотоконкурс «Шевченківська пара». Цей захід уперше проводився в нашому університеті, але набув популярності серед молоді.

Ідея конкурсу виникла у завідувача сектором студентської соціальної служби О.О. Духової. За її словами, метою фотоконкурсу став розвиток та популяризації культури фотографії, стимулювання творчої, пізнавальної та соціальної активності молоді.

Головними “героями” фотографій стали закохані. На електронну адресу організаторів конкурсу було надіслано багато світлин, на яких зображено справжні почуття.

Усі роботи оцінювало журі, до складу якого увійшли: О.І. Бабічев, В.П. Мороз, О.О.Духова, А.В. Бугаєвська та О.О. Черниш.

І місце за роботу «Кохання – це одне ціле» зайняли Дар’я Черевата та Ігор Соловарь.

ІІ місце за роботу «Кохання – це коли одна душа на двох, і вона тримається не дивлячись ні на що» отримали Ольга Борзенко та її коханий.

Почесне ІІІ місце за роботу під назвою «Кохання-це все що тобі потрібно» зайняли Тетяна Царевська зі своїм хлопцем.

Завдяки профспілкової організації університету переможців конкурсу було нагороджено цінними призами, грамотами та солодощами.

Вітаємо переможців! Чекаємо на нові романтичні фотографії в наступному році!