Луганський національний университет імені Тараса Шевченка

Свято кохання

Свято кохання

В університеті відбувся святковий концерт до дня всіх закоханих.

Жити без кохання можливо. Але ж навіщо таке життя, у якому немає мрій, очікувань, насолоди від спілкування, жаги до щастя й безмежної віри у можливість обійняти весь світ.

З самого ранку на території університету можна було зустріти юнаків та дівчат з оберемками різнобарвних квітів, солодощами, м’якими іграшками, повітряними кульками. Теплі обійми та солодкий присмак «Свято кохання» у повітрі надихає жити, любити, творити…

Вагомий привід став причиною урочистого концерту, який заздалегідь готували найталановитіші співробітники, представники студентського самоврядування та структурних підрозділів університету під керівництвом центру культури і дозвілля ЛНУ. У Жартівливих сценках було порушено вічні питання стосунків між чоловіками і жінками. Гра акторів вражала своєю реалістичністю.

Студенти читали вірші про кохання не тільки визнаних митців слова, а й власного авторства.

Проникливі рядки, пісень довели, що сила слова безмежна, як безмежне все наше життя. А кохання — це найкраще слово, яке спонукає нас до дій, яке дає нам віру в щасливе майбутнє.

Під час заходу нагородили переможців фотоконкурсу «Шевченківська пара». Перемогу здобули фото Дар’ї Череватої та Ігоря Соловара. Саме їхні фото видалися авторитетному журі найбільш змістовним, якісним та  креативним. Година зустрічі промайнула як миттєвість і залишила в серцях присутніх почуття задоволення від духовного спілкування.

Якщо тебе ніколи не охоплювало бажання обійняти всю землю, підняти із землі зірваний листок і цілувати його – значить, ти ще не любив. Зі словами Григора Тютюника не можна не погодитися. Бажаємо Вам взаємної любові, щирої радості, безмірного щастя, бурю емоцій та шквал почуттів. Шукайте кохання, а знайшовши‒ ніколи не відпускайте його!