Луганський національний университет імені Тараса Шевченка

Вибори самоврядування

Вибори самоврядування

У ЛНУ відбулася конференція студентського самоврядування та вибори голови студентського самоврядування.

Ініціативний студентський колектив є рушійною силою розвитку суспільства, здатною здійснювати позитивні зміни в освітньому середовищі. З метою         демократизації студентського життя та виховання у молоді соціальної активності в ЛНУ імені Тараса Шевченка створено потужну систему самоврядування, до складу якої увійшли студентські лідери структурних підрозділів.

З вересня 2016 року тимчасово очолює студентську молодь Альона Пономарьова. За цей час відбулася велика кількість різноманітних заходів, а представники самоврядування нашого університету відвідали Всеукраїнські конференції та обмінялися досвідом з молоддю з інших ВНЗ. За словами Альони, найголовніше досягнення за цей час діяльності самоврядування, це активізація та об’єднання студентів навколо спільної мети.

Під час конференції студентського самоврядування присутні ознайомилися зі звітом про виконану діяльність т.в.о. голови студентського самоврядування А. Пономарьової, а також виступили кандидати з обґрунтуванням власної програми.

march22_14_1 march22_5_1 march22_7_1 march22_6_1

На заході були присутні проректор з науково-педагогічної роботи ЛНУ імені Тараса Шевченка О.І. Бабічев, голова первинної профспілкової організації університету В.П. Мороз та заступник директора з навчальної роботи навчально-наукового інституту педагогіки і психології О.М. Цалапова. До присутніх з вітальним словом звернувся проректор з науково-педагогічної роботи О.І. Бабічев, який розповів про історію становлення студентського самоврядування в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка та наголосив на важливій ролі ініціатив студентської молоді у діяльності ВНЗ.