Луганський національний университет імені Тараса Шевченка

Відзначили Міжнародний день студента!

Відзначили Міжнародний день студента!

У Луганському національному урочисто відзначили Міжнародний день студентів.

Студентська пора одна з найромантичніших та запальних у житті людини. Неповторні яскраві емоції, що супроводжують молодь під час навчання у закладах освіти, стають палкими та приємними спогадами, що надихають протягом подальших років.

Концертна програма, яка вже традиційно відбулась у стінах нічного клубу Старобільська, розпочалася з привітання від проректора з науково-педагогічної роботи О.І. Бабічева. Він привітав усіх присутніх зі святом та  побажав незабутніх вражень від років навчання, а також нагородив грамотами активних та ініціативних студентів, які докладають зусиль для розвитку рідної Альма-матер.

Після урочистих промов розпочалася розважальна програма. Студенти кожного структурного підрозділу університету підготували цікаві концертні  номери, переможців яких нагороджували призами та подарунками, наданими первинною профспілковою організацією університету.

Запальними були хореографічні виступи студентів танцювального колективу “Underground” факультету української філології та соціальних комунікацій та колективу навчально-наукового інституту історії “Crazy”, міжнародних відносин та  соціально-політичних наук. Вразили присутніх і танцювальний дует «Непохожі», колективи факультету природничих наук та «Inspiration». А пісенні композиції у виконанні Катерини Богодух,Валерії Суріної, Катерини Синчі стали органічним доповненням свята.

Були організовані і різноманітні конкурси, у яких студентська молодь із захватом брала участь. А на завершення святкової програми провели цікаву лотерею. Серед призів були сертифікати на відвідування спортивної зали, футболки, світшот, капелюх та чашки з логотипом «LNU». Усі вони були надані первинною  профспілковою організацією нашого університету.

Молоді історією відведено одне з найвідповідальніших місць у процесі творення та розбудови незалежної України. ЛНУ імені Тараса Шевченка пишається своїми студентами, які уславляють ім’я рідної Альма-матер, демонструють високі результати наукової й творчої діяльності та зберігають традиції українського народу.