Луганський національний университет імені Тараса Шевченка

Привітали ветеранів

Привітали ветеранів

Викладачі і студенти ЛНУ імені Тараса Шевченка привітали ветеранів Другої світової війни та вручили їм продуктові набори.

У передсвяткові травневі дні  важливого значення для  молоді набувають зустрічі з ветеранами. Адже завдяки їх подвигу ми живемо під вільним небом, на своїй українській землі.

Напередодні 73-річниці перемоги над нацизмом, викладачі і студенти Луганського національного університету імені Тараса Шевченка за підтримки первинної профспілкової організації відвідали ветеранів війни та подарували їм продуктові набори. Також волонтери вручили листівки з привітанням від ректора ЛНУ імені Тараса Шевченка Сергія Савченка.

Ветерани висловлювали вдячність за допомогу та підтримку, бажали миру, злагоди та процвітання університету. Загалом ЛНУ привітав 11 ветеранів зі Старобільського району.

«Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, якої зазнало людство. Ми у вічному боргу перед ветеранами за обірвану війною юність, за надзвичайну мужність, силу духу, самопожертву, які вони проявили в боях за рідний край. Їх подвиг непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність усім, хто відстояв нашу Батьківщину», − зазначила Олена Духова, завідувач сектором студентської соціальної служби.

Марина Чумакова, прес-центр
ЛНУ імені Тараса Шевченка